Arckezelés: „High Care Királynője”

Királynőknek járó összeállítás a legfenségesebb hatóanyagokkal.

4 az 1-ben! gyümölcssavas krémmel előkezeljük az arcbőrt. A Charming maszkról tudnod kell, hogy tartalmaz gyümölcssavat, finom sárgabarack olajat, tengeri kollagént, hidratáló komplexet.

Használható otthon ispeelingként, tápláló pakolásként, éjszakai krémként, antioxidánsként.Felpezsdítő hatású gyümölcssavas krém maszk, tartósan biztosítja a sima és rugalmas bőr komfortérzetét. Már az első használat után érezhetjük, mélytisztító, simító, hidratáló, pórusfinomító hatását. Sőt, még a májfoltokat is halványítja, a tág pórusú egyenetlen, régi pattanások nyomát viselő bőr legideálisabb ápolószere.

A pakolás lemosása után kiválasztunk a Med Line sorozatból, vagy a Mezoterápiás sorozatból egy megfelelő ampullát, ami lehet sejtképző, kollagén termelést aktiváló, bőrnyugtató, méregtelenítő, faggyútermelést szabályzó, vagy éppen növényi őssejt kivonatot tartalmazó intenzív koncentrátum, melynek felszívódását még ultrahanggal, vagy elektroporációval is segítjük.

Ezt követi a fényterápiás oxigénbúrás kezelés, a LED Top Head. Oxigénplazmában és fényárban pihenő arc és dekoltázs bőre meghálálja a gondoskodást, feszessé, simává, pihentté válik 30 perc alatt. A legtápanyagdúsabb, Platina kolloidot is tartalmazó ránctalanító krémes arc-, és dekoltázsmasszázzsal fejezzük be a „királynő” kezelését.