Gyümölcssavas hámlasztás

2040 Budaörs Kálvária u. 12.
+36 23 422-969
info@highcarebudaors.hu

Gyümölcssavas hámlasztás


Home >

Gyümölcssavas hámlasztás

Gyümölcssavas hámlasztás

A gyümölcssavas hámlasztó kezelések, kúrák speciálisan az őszi-téli kozmetikai kezelések közé tartoznak.  A hámlasztást követően felgyorsul a bőrsejtek „kicserélődése” befogadóvá, feszesebbé válik a kezelt bőrfelület, hátrányosan javulnak a bőrproblémák.

A kezelés menete:

A High Care®-nél nagyon fontos szempont, hogy minden kezelés bőrdiagnózissal kezdődik. A kozmetikus a bőrtípus megállapítását követően rögzíti a bőr aktuális állapotát (száraz, dehidratált, érzékeny, pigment foltos, rozáceás, öregedő, aknés) és ennek megfelelően állítja össze – a vendéggel egyetértésben – a személyre szabott kezelést, kúrát.

  1. lépésként letisztítást végezne egy nagyon intenzív tisztító balzsammal, a Cleansing Balm A proteines peeling eltávolítja a bőr felső rétegét.
  2. lépés: a gyümölcssavas hámlasztás. A High Care Cosmetics egyedülálló módon több éve alkalmazza az 55 %-os gyümölcssavat, amely rendkívül hatásos, mégis kíméletes és bőrbarát. A tiszta, természetes savak és a többi értékes összetevő kombinációjával érik el az optimális eredményt. A glycolsavat (cukornádból, szőlőből, rozmaringból és vadszőlő levélből nyerik), a citromsavat citrusfélékből, citromból, cseresznyéből, málnából és szederből. Ezen túl a termék tartalmaz még almasavat, glükonsavat és ureát.

A savkomponenst ultrahang segítségével juttatjuk a bőr  mély rétegeibe, majd befejező mozzanatként egy nagyon különleges kaviáros pakolás, a Timeless Aktív Mask kerül a bőrre.

©High-Care Budaörs All rights reserved