Tisztító nagykezelés

2040 Budaörs Kálvária u. 12
+36 422-969
info@high-care.hu> Online katalógus

Tisztító nagykezelés


Home >

Tisztító nagykezelés

Tisztító nagykezelés

A szép, egészséges bőrnek is szüksége van ősszel, télen arra, hogy a kozmetikusunk egy hatékony arctisztításban részesítse. Sokaknak – főleg fiatalabb – korban erre a kezelésre akár 2-3 hetente is szüksége van. Grízek, komedók, pattanások, akne … , – ezek azok a problémák, amelyeket a High Care tisztító nagykezelése hatékonyan orvosol.

A kezelés menete:

Első lépésként egy „3:1-ben” tisztító balzsammal letisztítják a bőrt. Majd egy kellemes melegborogatással eltávolítják a maradék tisztítót. A lágy Soft Peelinggel végzett bőrradír hatékonyan „leszedi” a bőr felső rétegét. Ezt a mozzanatot egy enzimes mélytisztító pakolás tökéletesíti. A Revival pakolás fehérje mentes élesztő tartalma segít abban, hogy a bőr felpuhuljon, a kisebb komedók kitisztuljanak. Ha szükséges, a kozmetikus ég a gőzöléssel is rásegít a folyamatokra. 

Majd következik maga a tényleges tisztítás, a nyomkodás. A High Care kozmetikusai ennek nagy mesterei. Hatékonyan, de ugyan akkor – amennyire csak lehet – nagyon kíméletesen (fájdalom mentesen) végzik ezt a munkafolyamatot.  A fertőtlenítést kiváló gyulladáscsökkentő Teafaolajjal végezzük.

Befejező mozzanat a tengeri ásványokat, kollagént tartalmazó hűsítő, nyugtató maszk, felhelyezése, amelynek a hatását az oxigén és fényterápiás búra tökéletesíti.  A búrában alkalmazott kék és vörös fény megakadályozza a hegképződést, megnyugtatja, regenerálja bőrünket. Ráadásként ezt a rendkívül értékes negatívan ionizált levegőt még be is lélegezzük, aminek hatása napjainkban rendkívül fontos, hiszen igen hatékony immunerősítő.

Kiknek javasoljuk?

Olyan vendégeknek, akik saját maguk is látják, érzik a bőrükön lévő tisztátalanságot (akne, komedó, gríz …)
A pubertás korban ez a kezelés nagyon fontos, azért, hogy a bőr hegek nélkül regenerálódjon

Mennyi ideig tart a hatása?

Egy ilyen alapos tisztítás – kivéve fiatalabb korban, vagy tisztátalan bőr esetén – akár fél évig

Miért ezt válasszam?

Az oxigén-és fényterápia, amely ezt a kezelést kiegészíti, valamint a kezelés soránalkalmazott nagy hatékonyságú, természetes alapanyagú High Care termékek biztosítják arról, hogy elégedett lesz az eredménnyel.

©High-Care Budaörs All rights reserved