A High-Care eljárásaiban és módszereiben a Szépség és Egészség elválaszthatalan.

Lehetőség van személyes állapotfelmérés alapján felállított kezelési rend kialakítására A High-Care Cosmetics komplett alap és speciális ápoló készítményeket kínál a legjobb minőségben.

Személyre szabott kezeléseinkkel egyéni megoldásokat tudunk nyújtani a cellulit legyőzéséhez, a salaktalanításhoz, valamint a kötőszövetek feszesítéséhez. A High-Care Cosmetics termékei és módszerei lehetőséget nyújtanak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez, az aknék kezelésére, a ráncok kisimítására, az arcbőr egyéb problémáinak megoldásához.

1992-ben nyitottam meg első kozmetikai szalonomat. Akkor még csak az arckezelések voltak előtérben. Aztán egyre többen kezdtek érdeklődni a testkezelések iránt. Mindig fontosnak tartottam, hogy vendégeimet a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesítsem. Így esett a választásom 16 évvel ezelőtt a High- Care kft-re, amikor csatlakoztam a franchise rendszerhez. Nagyon tetszett az a szemlélet amivel a Lavotha házaspár vezeti ezt a céget. A rendszer rengeteg segítséget nyújt, mind a marketing, mind a folyamatos szakmai képzésben is. Mi nem csak a vendég szépségét, de egészségét is fontosnak tartjuk. Mára már komoly géppark áll rendelkezésünkre. Folyamatosan bővülő termékpalettánk lehetőséget nyújt az otthoni bőrápolásra is.